aghamir-logo

دستور پخت بریانی هندی

غذای معروف هندوستان با برنج آقامیر

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 تا 60 دقیقه

تعداد سرو: 4

طرز تهیه بریانی هندی

غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان درسراسر دنیا مشهور هستند. اگر عاشق غذاهای تند و تیز و پرادویه هستید، با طرز تهیه مرغ بریانی هندی با ما همراه باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات آقامیر لطفاً به پیج محصولات مراجعه کنید.

مرحله ١

ابتدا برنج را داخل یک کاسه با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید.

مرحله ٢

داخل یک تابه گود ۲ قاشق روغن نباتی یا کره بریزید تا ذوب شود. سپس سیب زمینی‌هایی که به صورت حبه‌ای خرد کردید را داخل روغن سرخ کنید. سیب زمینی‌ها را بعد از سرخ شدن از تابه بیرون بیاورید و داخل یک کاسه بریزید.

مرحله ٣

پیاز، سیر، زنجبیل و باقی روغن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن فلفل، زیره، نمک، زردچوبه و گوجه‌ها را هم اضافه کنید و کمی به تفت دادن ادامه دهید. نعناع، هل، ماست و دارچین را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله ٤

حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا گوجه بپزد. دقت کنید که هنگام پختن، نباید آب مواد کاملا کشیده شود؛ بنابراین هر چند دقیقه یکبار مواد را چک کنید و اگر آب آن بخار شد، کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله ٥

مرغ را به صورت حبه‌های درشت خرد کنید و بعد از پخته شدن گوجه و غلیظ شدن مواد به قابلمه یا تابه اضافه کنید (برای مجلسی‌تر شدن غذا می‌توانید از تکه‌های مرغ درسته استفاده کنید). مواد را کامل هم بزنید تا روی مرغ را کامل بپوشاند.

مرحله ٦

دوباره در قابلمه را ببندید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید تا مرغ کاملا مغزپخت و ترد شود. بعد از گذشت نیم ساعت که مرغ کاملا پخت، در قابلمه را بردارید و اجازه دهید تا آب اضافی روی حرارت بخار شود.

مرحله ٧

حالا نوبت به آماده کردن برنج است. برنج را آبکش کنید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. پیاز را سرخ کنید. برنج را داخل قابمه بریزید.

مرحله ٨

پیاز سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، مقداری زعفران دم کرده، دارچین و هل را داخل قابلمه با برنج مخلوط کنید. مایه بریانی هم که آماده کردیم را با برنج مخلوط کنید و روی حرارت کم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دم بگذارید. مرغ بریانی آماده است.

مواد لازم
500 گرم
برنج باسماتی آقامیر
4 عدد
پیاز خرد شده
به مقدار لازم
هل
یک و نیم قاشق چای خوری
نمک
دو و نیم قاشق سوپ خوری
روغن نباتی
۴ فنجان
سس مرغ
نصف قاشق چای‌خوری
زنجبیل
به مقدار لازم
زعفران
مایه بریانی :
یک و نیم کیلو
گوشت مرغ
۲ عدد
پیاز (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری
ماست (کم‌چرب)
نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه
۱ قاشق چای‌خوری
زیره
یک عدد
چوب دارچین
۱ قاشق چای‌خوری
نمک
4 عدد
سیب زمینی (حبه‌ای خرد شده)
۲ بوته
سیر (خرد شده)
۱ قاشق سوپ‌خوری
ریشه زنجبیل (خرد شده)
نصف قاشق چای‌خوری
زردچوبه
2 عدد
گوجه فرنگی (پوست‌کنده)
نصف قاشق سوپ‌خوری
هل (پودر شده)
۴ قاشق سوپ‌خوری
روغن نباتی یا کره آب شده

بعضی از خوشمزه های

دست پخت

dampokhtak
برنج آقامیر
دستورپخت دمپختک لپه باقالی
برنج آقامیر
دستورپخت دمپختک لپه باقالی
beriani
برنج آقامیر
دستورپخت بریانی هندی
برنج آقامیر
دستورپخت بریانی هندی